VOETBAL2DE AMATEURKLASSE - LAURENZ SIMOENSFC GULLEGEM

“Topscorer word ik nooit”

“Topscorer word ik nooit”

Foto: VDB

Gullegem / Wevelgem -

Gullegem maakt zondag de korte verplaatsing naar buur Winkel. Met 34 punten kan het de ploeg van T1 Pascal De Vreese nog weinig gebeuren.

“Maar voor een derby steken we graag een tandje bij”, beweert Laurenz Simoens. “Naast de wedstrijdpremie is er nog altijd het prestige. Tegen Winkel zijn het altijd leuke en spannende duels. Zondag zal het niet anders zijn. Winkel heeft nog de punten nodig om zijn ticket voor de eindronde te halen. Wij willen na twee nederlagen nog eens de zoete smaak van een zege proeven.”

Laurenz Simoens is aan zijn tweede seizoen bezig bij Gullegem. De 20-jarige ex-Cercle Brugge-speler was een van de eersten om bij te tekenen.

“Ik heb geen moment geaarzeld”, zegt Simoens. “Gullegem is een mooie en warme club. Ik krijg hier veel waardering en respect. Topscorer zal ik nooit worden, maar ik werk in dienst van de ploeg. Of ik niet zenuwachtig word dat de versterkingen op zich laten wachten? Nee, onze trainer zorgt er wel voor dat we volgend seizoen opnieuw over een goed geheel beschikken.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio