Het Nieuwsblad zoekt de ‘Beste Frituur van Vlaanderen’: stem voor uw favoriet

Frietjes zijn onze nationale trots en we vallen maar al te graag even binnen in de plaatselijke frituur om de hoek. Maar één vraag blijft onbeantwoord: welke frituur is in 2018 jullie favoriet? Het Nieuwsblad gaat daarom op zoek naar ‘De Beste Frituur van Vlaanderen’. Nog tot 8 april kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet.

Elke frituur is uniek, net als haar klanten. Op zoek gaan naar ‘De Beste Frituur van Vlaanderen’ is dan ook geen sinecure. Want moeten frieten daar in een bakje of in een puntzak zitten, willen we stoverijsaus of een klets mayonaise, bestellen we er een Bicky of vegetarische champignonburger? Wij gaan op zoek naar de frituur die het best inspeelt op die uiteenlopende voorkeuren.

Dat mag u beslissen. Door uw stem uit te brengen via de Nieuwsblad app, kan u zelf uw favoriete frituur een stapje dichterbij de winst brengen. Welke frituur kroont zich tot beste van uw gemeente, haalt de provinciale prijs binnen of spant zelfs de kroon in heel Vlaanderen? Breng uw stem uit, zodat we voor eens en voor altijd kunnen uitmaken welke frituur écht de beste is.

Kies hier jouw ‘Beste Frituur van Vlaanderen’.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S