Dochter aangereden vrouw: “Wie laat nu iemand van tachtig aan haar lot over?”

Dochter aangereden vrouw: “Wie laat nu iemand van tachtig aan haar lot over?”

Foto: Belga

Kuurne -

“Wie laat nu een bejaarde vrouw op de grond liggen nadat die door haar schuld is gevallen?” De dochter van een tachtigjarige vrouw uit Kuurne is verontwaardigd. Haar moeder werd zondag door een fietsster aangereden langs het jaagpad in Kuurne.

“We liepen op het voetpad en plots kreeg ik een enorme duw in mijn rug. Ik viel en vreesde meteen dat ik wat had gebroken”, vertelt het slachtoffer die op stap was met een vriendin. Ook de aanrijdster, een vrouw op een elektrische fiets, kwam ten val. “Ze heeft haar fiets genomen en is gewoon weggereden. Zonder zich over mij te bekommeren. Gelukkig hebben mijn vriendin en enkele passanten mij geholpen. Dat ze gewoon doorreed, daar kan ik niet bij.” De tachtigjarige vrouw liep een hoofdwonde op en heeft ook pijn aan knie en rug. “Ik besef dat het veel erger kon. Ik heb het er vooral mentaal moeilijk mee. Als ik eraan denk, begin ik opnieuw te beven.” Om het voorval te kunnen afsluiten, sprong de dochter in de bres voor haar moeder. Ze plaatste op Facebook wat er is gebeurd. “Ik hoop dat de vrouw tot inzicht komt en dat ze toch nog haar spijt komt betuigen”, aldus de dochter.

Ook werd klacht ingediend bij de politie. “We onderzoeken de zaak. Alle tips zijn welkom”, zegt woordvoerder van zone Vlas Thomas Detavernier.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees