Celebs

Details gelekt over de derde bevalling van Kate Middleton

Details gelekt over de derde bevalling van Kate Middleton

Foto: ISOPIX

In april zal de Britse Kate Middleton bevallen van haar derde kindje. En daar gaat, net als bij haar twee andere zwangerschappen, heel wat planning aan vooraf. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Dat heeft een anonieme bron verklapt aan entertaintmentblad Us Weekly.

In tegenstelling tot de geruchten, zal de hertogin van Cambridge niet thuis bevallen maar in de Lindo Wing van het St. Mary’s Hospital in Paddington, Londen. Het hek aan de inkom wordt momenteel geschilderd en fans zijn door het dolle heen omdat ze uitkijken naar het moment waarop Kate naar buiten komt met haar derde telg in de armen. Ook prins George en prinses Charlotte zijn in dit ziekenhuis geboren. Kate Middleton zal er in een luxesuite verblijven die streng wordt bewaakt.

Peperdure luxesuite

Een insider verklapt aan Us Weekly dat zo’n suite allesbehalve op een standaardkamer in een ziekenhuis lijkt. Per dag dat Kate erin verblijft, zou ze omgerekend 7.783 euro moeten neertellen. De bron weet ook nog dat de kamer sinds midden maart helemaal leeg is. “Security controleert de ruimte op regelmatige basis en ze wordt na elk onderzoek verzegeld met tape. Het is een hoogbeveiligde operatie. Zelfs de kruipruimte boven de kamer wordt gescreend”, klinkt het.

Voor de bevalling zelf, vermoedelijk op 23 april, is alles tot in de puntjes geregeld. “Op Kensington Palace hebben ze een ‘babyteam’, waar onder anderen Kates moeder Carole bijhoort. Dat zal snelle actie ondernemen als de bevalling zich aankondigt. Van mediaplannen tot beveiliging en ziekenhuisafspraken. Er is een back-upplan voor alles”, voegt de bron eraan toe.

Snel binnen… en buiten

Volgens de ingewijde zal het ziekenhuis slechts vijf minuten voor de aankomst van Kate weten dat ze zal inchecken. “Het tijdschema is strak en moet helpen voorkomen dat iemand opmerkt dat de hertogin het huis verlaat. Net omdat alles zo goed is geregeld, kan het ziekenhuis het aan om Kate meteen erna te ontvangen. Tijdens de bevalling zal grootmoeder Carole naar verluidt op prins George en prinses Charlotte passen. Eens de baby, die vijfde in lijn wordt voor de troon, er is, zal Buckingham Palace het heuglijke nieuws meedelen op een pamflet voor het paleis.” De bron laat nog weten dat Kate niet lang in het ziekenhuis zal verblijven. “Er wordt gehoopt dat ze nog dezelfde dag of de dag erna weer naar huis kan.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees