Souvenirjagers opgelet: Van Aert heeft bidons met zijn eigen afbeelding erop

Souvenirjagers opgelet: Van Aert heeft bidons met zijn eigen afbeelding erop

Foto: Photo News

Wout van Aert moet straks niet schrikken als hij zijn eigen gezicht ziet verschijnen in zijn bidonhouder. Werkgever Veranda’s Willems - Crelan zorgde voor gepersonaliseerde bidons met een vrij reële karikatuur van de wereldkampioen veldrijden. Er zullen zondag heel wat Woutjes door de lucht vliegen.

LEES OOK: Wout Van Aert predikt bescheidenheid: “Ik reken mezelf niet tot de favorieten”

Nick Nuyens laat niets aan het toeval over om zijn kopman te plezieren. Dus zijn er nu ook bidons met de afbeelding van Van Aert erop. Souvenirjagers weten alvast waar ze naar op zoek moeten gaan, willen ze een authentieke trofee meebrengen uit Vlaanderens Mooiste.

In totaal liet het team Veranda’s Willems-Crelan 5000 drinkbussen ontwikkelen. “Deze zijn niet te koop maar kunnen door de fans verzameld worden”, stelde persverantwoordelijke Ward Callens. “Wout ban Aert, Stijn Devolder, Zico Waeytens, Sean De Bie en Dries De Bondt hebben hun beeltenis op de bidon staan. Deze worden gebruikt in de Belgische wedstrijden en kunnen bemachtigd worden langs de kant van de weg.”

 

laden.....

Ook de Stevens-fiets van zijn kopman is klaar, de cruciale punten zijn al op de bovenste buis van Van Aert gekleefd zodat hij altijd weet waar hij naartoe aan het rijden is. Aan een manke voorbereiding of gebrek aan organisatie zal het zondag zeker niet liggen.

 

“Wout kan ver komen in de finale”

Met onder meer Huub Duijn en Stijn Devolder heeft Wout van Aert zondag twee serieuze mannen in steun in zijn eerste Ronde van Vlaanderen.

“Het plan is alvast om met Wout van Aert zo ver mogelijk te komen in de finale van de Ronde van Vlaanderen. Veel meer dan dit kunnen we niet plannen of verwachten”, stelde sportdirecteur Michiel Elijzen. “Ik hoop dat Huub Duijn en Stijn Devolder hun kopman zo fris als mogelijk kunnen afzetten tijdens het cruciale moment in de Ronde. Ons tactisch plan is dan ook die drie man overhouden tijdens de laatste kilometers. Ik heb vertrouwen in het kunnen van Wout, maar ook in de voltallige ploeg. Natuurlijk verliep de aanloop naar zondag wat minder door die botsing met de seingever in Dwars door Vlaanderen. Gelukkig viel de averij nog wel mee bij onze kopman.”

 

 

Souvenirjagers opgelet: Van Aert heeft bidons met zijn eigen afbeelding erop
Souvenirjagers opgelet: Van Aert heeft bidons met zijn eigen afbeelding erop
Corrigeer