Amper 17 jaar, maar Vlaams fotomodel maakt kans op prestigieuze prijs voor haar vlogs

Amper 17 jaar, maar Vlaams fotomodel maakt kans op prestigieuze prijs voor haar vlogs

Kaylee is model en is vaak bezig met vloggen. Foto: hns

Scherpenheuvel-Zichem -

Kaylee Stroobants maakt kans om binnenkort naar Los Angeles te vliegen voor de finale van de NYX Face Awards. Het meisje vlogt op Youtube en heeft een populaire Instagramaccount.

Populaire vloggers verdienen sloten geld en hebben vaak een stevige impact op hun generatiegenoten. De zeventienjarige Kaylee Stroobants uit Zichem probeert met haar Youtubekanaal KayleeMoonKitty een plaatsje te veroveren tussen dat trendy volk.

Kaylee werd vorig jaar al tijdens de Belgian Tube Days geselecteerd voor de top 10 van de Belgische Young Talents op Youtube. Ze heeft ook een populaire account op Instagram en maakt toffe clips op Musical.ly. Kaylee studeert momenteel publiciteitsgrafiek in Diest.

Make-up creatie

“Die richting laat me toe om beter te worden in fotografie en video”, zegt ze. “Dat zijn de dingen waar ik me volledig wil op toeleggen.” In haar vrije tijd is Kaylee fotomodel, maar ze is ook erg actief met make-up.

“Toen ik nog in de lagere school zat was ik bezig met kindergrime”, zegt Kaylee. “Ik kreeg vaak complimenten omdat mijn creaties aansloegen bij de kinderen.”

Kaylee schreef zich een paar maanden geleden in voor de prestigieuze NYX Top 20 Unboxing Face Awards 2018, een wedstrijd waarin de deelnemers een eigen opvallende make-up creatie moeten maken. Die moeten ze promoten via de sociale media. In België stuurden meer dan 200 mensen een video binnen en Kaylee Stroobants werd geselecteerd voor de top 20. “Er zijn maar twee Vlaamse meisjes over”, zegt de jonge artieste. “We moeten tegen 17 april een nieuwe creatie maken en die bepaalt of ik uiteindelijk naar de finale mag in Los Angeles.

De mensen kunnen vanaf 18 april stemmen op www.faceawards.nyxcosmetics.be

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees