Dochter verrast van kanker herstelde papa: "Dit cadeau ga ik hem nooit meer kunnen schenken"

Aalter - Tien jaar geleden genas haar vader Ignas van kanker, en dus besloot dochter Liesbeth om hem voor zijn 60ste verjaardag een uniek cadeau te bezorgen. Studio Brussel hielp graag een handje.

De radiozender organiseerde afgelopen vrijdag een intiem concert van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in zaal Eldorado in Humbeek. Luisteraars met een bijzonder verhaal konden tickets winnen, en Liesbeth schoot de hoofdvogel af. "Mijn papa Ignas wordt op 16 april 60 jaar en hij is een gigantische fan van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Ik had hem graag als verrassing een ticket gegeven", aldus dochter Liesbeth.

Presentatrice Kirsten Lemaire ging de man verrassen op het werk in Aalter en nam hem mee naar Humbeek. "Ik ben fan, ja", zei hij haar. "En dan zeer specifiek van één liedje: I need never get old. Het is mijn levensmotto. Tien jaar geleden heb ik kanker gehad. Toen heb ik enorm veel geluk gehad."

Na het concert was Ignas, die niet van verrassingen zegt te houden, enorm blij. "Om nooit meer te vergeten. Prachtig", zegt hij. Dochter Liesbeth is ook in de wolken. "Dit is echt een cadeau dat ik hem nooit meer ga kunnen schenken. Prachtig, echt waar."

Corrigeer

MEER NIEUWS