Ook in nieuwste trailer van Solo: A Star Wars Story is er aan spektakel geen gebrek

Ook in nieuwste trailer van Solo: A Star Wars Story is er aan spektakel geen gebrek Video: Walt Disney Pictures / Lucasfilm

De fans van de Star Wars-reeks hoeven niet lang meer te wachten op een nieuwe film die zich in hetzelfde universum afspeelt. Eerder dit jaar werd al een teaser vrijgegeven, maar nu is er ook een officiële trailer van Solo: A Star Wars Story. Een volledig op zichzelf staand verhaal binnen de franchise, maar net als de overige films stevig gevuld met spektakel.

Zoals de titel uiteraard al doet uitschijnen, staat de langspeelfilm in het teken van Han Solo. Ditmaal zien we de smokkelaar in zijn jonge jaren en wordt hij vertolkt door Alden Ehrenreich. Gedurende de film maakt hij onder meer kennis met zijn toekomstige copiloot Chewbacca en komen we te weten wat hij zoal deed vooraleer hij zich aansloot bij de rebellenalliantie.

De film kwam er overigens niet zonder slag of stoot. Zo werd het regisseursduo Phil Lord en Christopher Miller ingewisseld voor Ron Howard en kwamen ook geruchten naar boven dat de acteerprestaties van Ehrenreich volgens productiehuis Lucasfilm ondermaats waren. Verder spelen ook Emilia Clarke, Donald Glover en Woody Harrelson mee in de langspeelfilm.

Om zelf te ontdekken of de film bestaansrecht heeft binnen de indrukwekkende filmreeks, hoeven we niet heel lang meer te wachten. Vanaf 23 mei is Solo: A Star Wars Story in de bioscoopzalen te zien.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees