Celebs

Waarom de bekende rapster Cardi B haar zwangerschap maandenlang verzweeg

De Amerikaanse ex-stripper en rapster Belcalis Almanzar, beter bekend als Cardi B, is enkele maanden zwanger van haar eerste kindje. Al die tijd hield ze het heuglijke nieuws geheim, maar tijdens een optreden in Saturday Night Live bevestigde dat ze een kindje verwacht. En daar had ze niet eens woorden voor nodig...

Cardi B trad op zaterdag 7 april op in Saturday Night Live in een aansluitende witte jurk die haar bolle buik in de kijker zette. Daarmee bevestigde ze de zwangerschapsgeruchten die al enkele weken de ronde deden omdat de ster opvallend veel in wijde outfits verscheen.

 

Felicitaties en kritiek

Tijdens het optreden stroomden de felicitaties binnen via haar sociale media-kanalen, maar er kwam ook kritiek. Velen snappen niet waarom de zangeres nu - op het hoogtepunt van haar carrière - aan kinderen begint. Fans vrezen dat ze een Beyoncé’ke zal doen door komende zomer niet op te treden op Coachella en wat met haar tour met Bruno Mars? Eén ding staat al vast: haar optreden op het Deense festival Roskilde is reeds geannuleerd. Daarnaast krijgt ze kritiek op de zwangerschap omdat de toekomstige vader (rapper Offset, lid van hiphopgroep Migos, die al drie kinderen heeft uit vorige relaties) haar al twee keer bedroog.

.

 

Waarom de bekende rapster Cardi B haar zwangerschap maandenlang verzweeg
Foto: IG

Een zegen

Precies daarom hield ze het babynieuws zo lang geheim. “Daarom wilde ik dus niets zeggen. Mensen zijn erop uit om iets te onderzoeken en iets te proberen vernietigen dat eigenlijk een zegen is”, schreef ze in een Instagrampost die intussen is verwijderd. Naast de criticasters zijn er ook heel wat fans die haar steunen en de opmerkingen over haar carrière ronduit seksistisch vinden. “Waarom zou haar carrière nu plots voorbij zijn? Ze is zwanger, niet ongeneeslijk ziek”, schrijft iemand op Twitter. Cardi B heeft zo ook haar visie op de hele heisa: “Ik ben aan het winnen vanaf het moment dat iedereen aan me begon te twijfelen”, schrijft ze.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees