VOETBAL 2DE AMATEURKLASSE Jenci Dejonghe - FC Gullegem

Jenci Dejonghe: “Ik gaf drie seizoenen het beste van mezelf”

Jenci Dejonghe: “Ik gaf drie seizoenen het beste van mezelf”

Gullegem-Westhoek 0-3: Bezoeker Jonas Vandermarliere (links) springt Lauden Hugelier bij in een duel met Indy Vancraeyveldt. Foto: VDB

Gullegem / Wevelgem -

FC Gullegem verloor met 0-3 van KVK Westhoek. Een zware nederlaag voor de jongens van trainer Pascal De Vreese.

Gullegem sleept zich naar het einde van het seizoen. De gretigheid en het goede voetbal dat de rood-witten in de eerste ronde tentoonspreidden is helemaal verdwenen. De voorbije weken was er het geval Jenci Dejonghe. De Gullegemse middenvelder had getekend bij Gullegem en werd daarna opgevrijd door zijn ex-club Harelbeke. Toen Dejonghe te kennen gaf dat hij een terugkeer naar de paars-witte Ratten wel zag zitten, werd hij niet meer in de selectie opgenomen. Tot vorige zaterdag Dejonghe opnieuw aan de aftrap kwam. Aan de rust werd hij naar de kant gehaald en vervangen door Guillaume Rubulotta.

Dejonghe zat na de rust als een hoopje ellende voor de Gullegemse kleedkamer.

“Dat heb ik toch niet verdiend”, sakkerde Jenci. “Ik heb hier drie mooie seizoenen beleefd en daarin altijd het beste van mezelf geven. Maar nu dreigt het in mineur te eindigen. Het klopt dat ik een blaadje papier getekend heb. Ik was ook bereid om bij Gu!llegemte blijven, tot een leegloop op gang kwam.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio