Celebs

Talkshowhost Seth Meyers: "Onze baby werd geboren in een overvolle lobby"

Talkshowhost Seth Meyers pakte in zijn eigen programma 'Late Night' uit met een bijzonder verhaal over de geboorte van zijn kersverse zoon. Die kwam namelijk ter wereld in de lobby van hun appartementsgebouw. Op humoristische wijze doet hij uit de doeken hoe het zover kon komen.

Seth Meyers (42) is zopas voor de tweede keer vader geworden. Na zijn eerste zoontje Ashe, was het opnieuw raak met een tweede zoontje. Zijn vrouw Alexi maakt er bovendien blijkbaar een gewoonte van om bijzonder snel te bevallen. Zo waren ze bij hun eerste kindje bijna te laat in het ziekenhuis en bij het tweede haalden ze dat zelfs niet, vertelt hij.

Terwijl ze thuis waren, kwam zijn schoonmoeder plots zeggen dat ze snel naar het ziekenhuis moesten. Maar eenmaal in de lobby van hun appartementsgebouw, bleek er geen tijd meer. "Ik had al een Uber gebeld, maar eenmaal we aan de trappen waren gekomen, zei mijn vrouw tegen me dat ze niet in de auto zou raken omdat de baby er al zat aan te komen."

Overvolle lobby

In plaats van in de auto te kruipen, begaf het gezelschap zich dan maar weer naar de lobby en terwijl Meyers de hulpdiensten belde, meldde zijn vrouw dat ze al aan het bevallen was. Voor hij het goed en wel door had, was het hoofdje er al uit. Vervolgens kwam ook de brandweer er nog bij en ook de vroedvrouw was aanwezig, zodat het kindje gezond en wel ter wereld werd gebracht. Goed voor een overvolle lobby, en een bijzonder verhaal.

 

Een bericht dat is gedeeld door @sethmeyers op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees