Reporter valt in zwembad tijdens live-interview, en het vervolg wordt er niet beter op

Reporter valt in zwembad tijdens live-interview, en het vervolg wordt er niet beter op Video: Reuters / BBC

BBC Breakfast-presentator Mike Bushell had zich dit interview ongetwijfeld anders voorgesteld. De man stond op het punt om enkele zwemmers te interviewen die een medaille hadden gewonnen tijdens de Commonwealth Games, maar dat liep nog voor de eerste vraag helemaal verkeerd. De reporter merkte een verraderlijk trapje in het zwembad niet op, waardoor hij stuntelig in het water terechtkwam.

Het leverde zowel voor de atleten als de televisiecrew een hilarisch fragment op. Nochtans had de presentator net voor de val zichzelf voorgenomen om uiterst voorzichtig in het zwembad te stappen. “Ik draag immers geluidsmateriaal bij me”, vertelde hij. Maar die belofte hield dus al na enkele seconden niet meer stand.

Ondanks het gênante moment probeerde Bushell zich al snel te herpakken. “Alle mensen liggen hier plat van het lachen”, zei hij nog, waarna de reporter overging tot de orde van de dag. Althans, dat was toch zijn bedoeling. Mede door zijn stuntelige val raakte zijn audiomateriaal zodanig beschadigd dat het verdere interview met de zwemmers niet te horen viel. “Mike blijft praten maar wij kunnen hem niet horen”, klinkt het in de studio van het ochtendprogramma. “Tot ziens Mike, het was niet saai.”

Pas toen ze wat later de onfortuinlijke reporter opnieuw aan het woord lieten, kon hij zijn val verklaren. “Ik dacht dat het een kleine jacuzzi of een zwembad voor kinderen was”, klonk het bij Bushell. “Ik realiseerde me niet dat er een trap was.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees