Ook na de paasvakantie is het nog zalig om buiten te spelen

Elfde Buitenspeeldag: drie keer voor dezelfde prijs... en 't is gratis

Waar is het toffer bouwen dan in de Kollebloem? Foto: Geert Herman

Destelbergen - "Outside is free", je leest het al eens als hashtag op sociale media van sporters of natuurliefhebbers. En ze hebben gelijk, getuige de elfde editie van de Buitenspeeldag die volgende week 18 april over heel Vlaanderen wordt georganiseerd. Niet uitstellen om buiten te komen die middag, want de kinderzenders op televisie geven niet thuis, symbolisch om iedereen uit de zetel te krijgen. In Destelbergen en Heusden is het naar goeie traditie drie keer genieten voor dezelfde prijs, ook al is het gratis en voor niets. In het Admiraalpark in de buurt van het Eenbeekeinde, in het centrum van Destelbergen in het Reinaertpark, en voor de jongste Heusdenaartjes is het in de Kollebloem te doen. Het mooie weer, dat is alvast besteld!

De plaatselijke jeugdverenigingen nodigen iedereen vanaf 13 uur uit op de drie genoemde locaties. Onder het motto "elke dag is een  buitenspeeldag" weet u wat te doen met kinderen, kleinkinderen of de kindjes die u die middag moet oppassen: knutselen, lezen, kampen bouwen, schilderen: bedenk iets creatiefs en het is aan de orde volgende week woensdag.

Buitenspeeldag: woensdagmiddag 18 april vanaf 13 uur in de Kollebloem, het Reinaertpark en het Admiraalpark. Met de speelse groeten van het gemeentebestuur, de jeugdraad en de jeugdverenigingen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio