Life

“Er staat geen vervaldatum op sexy zijn”, dus trekt deze voormalige Playboy bunny nog een keer haar pakje aan

“Er staat geen vervaldatum op sexy zijn”, dus trekt deze voormalige Playboy bunny nog een keer haar pakje aan

Foto: Instagram

Dorrie Jacobson werkte in de jaren ‘60 samen met Playboy-baas Hugh Hefner in New York en Chicago, waar ze zelfs hielp met de oprichting van de plaatselijke club. Op haar 83ste is ze haar liefde voor mooie lingerie nog niet kwijt, en ze wil er ook absoluut in poseren, want “ook oudere vrouwen hebben het recht om hun seksualiteit en lichaam bloot te geven.”

Op aanraden van haar dochter begon Dorrie Jacobson enkele jaren geleden met ‘Senior Style Bible’, een modeblog voor dames op leeftijd die ondertussen al meer dan 26.000 volgers telt. Met de blog wil Dorrie bewijzen dat ouder worden er niet voor zorgt dat je niet meer sexy kan zijn.

Om dat punt kracht bij te zetten, poseerde Dorrie nu ook in lingerie op haar blog. “58 jaar later zet ik mijn ‘konijnenoortjes’ weer op en wil ik een nieuwe revolutie beginnen”, schrijft ze. “Eentje die ouder worden herdefinieert. Het is tijd voor oude dames om de wereld te tonen dat de seksualiteit van een vrouw geen vervaldatum kent. Ouder worden is een houding. Laat niemand je vertellen dat je iets minder dan prachtig bent, dames.”

Naast enkele foto’s in lingerie trok ze ook haar oude ‘bunny’-pakje weer aan. “Ik wilde iets doen om ageism (discriminatie op basis van leeftijd nvdr.) tegen te gaan. Ik zag gewoon geen oudere vrouwen meer vertegenwoordigd worden. Daarnaast geeft het mij ook zelfvertrouwen. Ik wilde de aandacht van de mensen grijpen en hen tonen dat oudere vrouwen ook nog hip en trendy zijn. Ze kunnen nog steeds sexy zijn.”

De reacties op haar onthullende foto’s zijn vooral positief, zowel van haar familie als van fans. En haar huidige vriend? Die vind het ook best fijn, zo vertelt ze met een knipoog.

Corrigeer