Mode

Coachella vanuit je luie zetel: festival wordt live uitgezonden

Coachella vanuit je luie zetel: festival wordt live uitgezonden

Foto: Instagram/ Coachella

Coachella is één van de grootste festivals ter wereld, met elk jaar erg indrukwekkende namen op het programma. Wie dit jaar in april niet van de partij kan zijn in het zonnige Californië, kan nu wel een groot gedeelte van de optredens gratis meevolgen via een livestream op YouTube. En dat geldt ook voor het langverwachte optreden van Beyoncé.

Beyoncé, The Weeknd, The War on Drugs, een zwangere Cardi B ... het lijstje met artiesten die dit jaar de festivalweide van Coachella onveilig zal maken, is opnieuw op zijn allerminst indrukwekkend. Het populaire festival in het zonnige Californië is dan ook niet voor niets één van de grootste festivals ter wereld.

Wie er echter niet bij kan zijn, hoeft weinig van de pret te missen. Een groot gedeelte van de optredens van het eerste festivalweekend, van 13 tot en met 14 april, zal je immers gratis kunnen meevolgen via de gratis livestream op YouTube. Dit geldt onder meer voor het optreden van The Weeknd en Beyoncé, die vorig jaar haar geplande show door haar zwangerschap moest annuleren. Lekker vanuit je luie zetel de beste performers aan het werk zien, kan hier.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees