Oorlogsdreiging besproken in Debation Island: “Assad, nog een gifgasaanval en ik zet een tattoo op uw wijf”

Oorlogsdreiging besproken in Debation Island: “Assad, nog een gifgasaanval en ik zet een tattoo op uw wijf” Video: VRT

Donald Trump dreigt om raketten af te vuren op Syrië, waardoor een derde wereldoorlog heel dichtbij lijkt en de rakettesten van Vladimir Poetin gooien olie op het vuur. Thailand mag dan buiten de gevarenzone liggen, de oorlogsdreiging verhit de gemoederen en geeft aanleiding tot een pittige discussie in Debation Island.

“Kom, we gaan debatteren!” De schrik dat er een nieuwe wereldoorlog dreigt, zit er bij de kandidaten in de resorts van Thailand goed. Een spatie teveel zorgt onmiddellijk voor onrust, maar sommige deelnemers kunnen zich zeker vinden in het concept van vergeldingsacties. Megan zon op wraak en kapte laxeermiddelen in het eten van Chloë, zodat haar (ex-)vriend met de gebakken peren zat tijdens een aanval met ‘Chloë-gas’.

Mezdi zorgt echter voor de positieve noot door zich te vergissen van jaartal - wie vergeet er nu wanneer de Verenigde Naties werd opgericht? - en uiteindelijk besluiten zowel verleiders als koppels om te wegen op de diplomatie. Hoe snel zal president terugkrabbelen als vedette Tim hem aanmaant om te stoppen met het kinderachtig gedoe en kleurplaat Fabrizio dreigt om Melania te tatoeëren?

Debation Island, elke donderdag in De Ideale Wereld op Canvas

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees