Doneer je kleren aan “lege” pop-up

Doneer je kleren aan “lege” pop-up

Foto: IF

Gent -

De Empty Shop is terug: een lege winkel met ongevulde kasten en kale paspoppen. Gentse modeliefhebbers kunnen er nog tot morgen hun miskopen kwijt. “De opbrengst gaat naar Pleegzorg Oost-Vlaanderen.”

Met onze miskopen kunnen we nog heel wat andere mensen gelukkig maken. En in één adem geld bijeensprokkelen voor het goede doel. Met die gedachte opende de populaire pop-up Empty Shop vorige vrijdag de deuren in de Wasserij van Vlaanderen in de Toekomststraat. Helemaal leeg, maar intussen geraken de lege kledingrekken en kasten al goed vol met donaties van Gentse BV’s en politici. Ook u kunt uw miskopen nog tot zondag doneren. Behalve kleren zijn ook lp’s, cd’s en boeken welkom.

Goed doel

Doneer je kleren aan “lege” pop-up
Foto: IF

Van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april kun je de miskopen van bekende en minder bekende Gentenaars ook effectief kopen. De Empty Shop is een initiatief van de vzw Curieus. “De opbrengst gaat naar Pleegzorg Oost-Vlaanderen. Zo helpen we niet-begeleide minderjarige vluchtelingen een veilige thuis te creëren”, klinkt het.

Facebook: The Empty Shop Gent-Oost, Wasserij der Vlaanderen, Toekomststraat 38

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio