Infomoment mobiliteitsplan

Infomoment mobiliteitsplan

Foto: jdv

Deinze - De gemeenteraad van Deinze keurde op 29 maart het ontwerp van het mobiliteitsplan goed. De stad organiseert daarom op maandag 16 april een infomoment over het mobiliteitsplan

In het mobiliteitsplan wordt een toekomstvisie ontwikkeld voor de mobiliteit in de stad. Het is een dynamisch beleidsinstrument. Heel wat factoren hebben invloed op de verkeersafwikkeling in de stad, denken we maar aan de stadskernvernieuwing, nieuwe verkavelingen, bouwprojecten en het toenemende verkeer. Een actualisering van het mobiliteitsplan is noodzakelijk, de stad laat zich hiervoor bijstaan door studiebureau Vectris cvba. Er werden de voorbije jaren diverse participatie- en infomomenten georganiseerd bij het opmaken van het nieuwe mobiliteitsplan. Alle informatie over het plan en de fasering vind jeop www.deinze.be/mobiliteitsplan.

De gemeenteraad van Deinze keurde op 29 maart 2018 het ontwerp van het mobiliteitsplan goed. De volgende stappen zijn de voorlegging aan de Vlaamse overheid en het advies van de kwaliteitsadviseur, de definitieve vaststelling op de gemeenteraad en ten slotte het bekendmaken in het Belgisch Staatsblad.

Het ontwerp mobiliteitsplan wordt op maandag 16 april om 20 u in de Brielpoort voorgesteld tijdens een infomoment. Iedereen is welkom, vooraf inschrijven is niet nodig.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio