Beyonce schittert tijdens comeback ondanks probleempje met outfit: “Ze danste letterlijk de kleren van het lijf”

“Ze danst zich letterlijk de kleren van het lijf”: grandioze comeback Beyonce gaat niet van een leien dakje

De wereldberoemde popster Beyonce stond afgelopen weekend voor het eerst weer op een podium, en deed er meteen een schepje bovenop met een tijdelijke reünie van Destiny’s Child. De zangers deelde even het podium met haar vroegere kompanen Michelle Williams en Kelly Rowland, waarmee ze een medley van de bekendste nummers van de popgroep bracht. Beyonce had wel wat problemen met haar outfit en moest met haar linkerhand af en toe vermijden dat ze net iets te veel toonde. “Ze danste letterlijk de kleren van het lijf”, aldus razend enthousiaste fans.

Beyonce gaat de geschiedenisboeken in als de eerste zwarte vrouw die op zaterdagavond op het hoofdpodium van het bekende Amerikaanse festival Coachella staat, maar haar ‘comeback’ had hier en daar last van kinderziektes. De 36-jarige popster moest enkele nummers haar uiterste best doen om haar kleren aan te houden, en ook haar laarzen deden hun best om de popster te ergeren.

De uiterst professionele zangeres liet dat echter niet aan haar hart komen en swingde de pannen van het dak met de andere twee leden van Destiny’s Child, die voor de gelegenheid enkele medleys van hun bekendste hits brachten. Tijdens haar twee uur durende show deelde ze het podium ook met een legertje dansers, een brassband uit New Orleans, maar haar man Jay-Z en zus Solange zorgden ervoor dat de spetterende show een grandioos feest was.

“Beyonce danste zich letterlijk de kleren van het lijf”, schreef een fan op sociale media. “En het kon haar niet eens schelen. Haar laarzen zijn bijna uit, en toch blijft ze doorgaan.” Een andere fan van de popdiva stak het echter niet op de kostuumontwerper, maar op het feit dat “kleren Beyone niet in toom kunnen houden”. De zangeres en moeder van drie had gelukkig nog heel wat andere outfits liggen en veranderde regelmatig van look tijdens het optreden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees