POLL. Vóór afgelopen weekend was Club Brugge niet langer uw titelfavoriet, gelooft u nu in Anderlecht?

POLL. Vóór afgelopen weekend was Club Brugge niet langer uw titelfavoriet, gelooft u nu in Anderlecht?

Foto: Photo News

Play-Off 1 is een rollercoaster. Topteams verliezen ineens meermaals op rij, kansen wisselen en de druk neemt toe. Het beste bewijs: nadat AA Gent de nacompetitie begon met een zes op zes tegen Anderlecht én leider Club Brugge, zag u de Buffalo’s ineens als nieuwe titelfavoriet. Net voor blauw-zwart. Maar één week later liggen de kaarten weer anders: Club Brugge heeft nog eens verloren en voelt de hete adem van Anderlecht in de nek, terwijl AA Gent van zijn pluimen liet bij Standard. Hoe liggen de kansen nu?

Na de zege van de Buffalo’s tegen leider Club Brugge ging het geloof in AA Gent crescendo. De troepen van trainer Yves Vanderhaeghe kregen nipt meer stemmen dan de Bruggelingen als titelfavoriet. En dan te zeggen dat niemand in de Gentenaars leek te geloven voor aftrap van Play-Off 1.

Benieuwd hoe u er nu over denkt. AA Gent heeft immers van zijn pluimen gelaten in de 1-0 nederlaag bij Standard, terwijl een verrassend sterk Anderlecht leider Club Brugge klopte.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.