‘Duivelskoppel’ dat eigen dochter (12) verkrachtte: “Beter wij dan een of andere maniak”

‘Duivelskoppel’ dat eigen dochter (12) verkrachtte: “Beter wij dan een of andere maniak”

Themabeeld Foto: Shutterstock

Een Russisch koppel is veroordeeld tot een gevangenisstraf omdat ze hun twaalfjarige dochter herhaaldelijk misbruikten en mishandelden. De ouders beweerden dat ze hun dochter zo wilden voorbereiden op het echte leven.

Olga Ashaev en haar echtgenoot Dmitry kregen respectievelijk 15 en 17 jaar gevangenisstraf voor de misdaden tegen hun toen 12-jarige dochter die heel Rusland shockeerden. “In de rechtbank is bewezen dat de ouders seksuele orgieën met het meisje organiseerden van december 2016 tot maart 2017”, aldus Oksana Cheredina, assistent van de Officier van Justitie in Volgograd. “Het meisje durfde niemand te zeggen wat er gebeurde omdat ze bang was voor de reactie van haar vader en moeder.”

Seksslaaf

Volgens gerechtelijke bronnen behandelde het koppel hun dochter als hun “seksslaaf”. De vader werd beschuldigd van verkrachting, om de andere dag en vaak met de moeder in hetzelfde bed. De gruwelijke feiten kwamen aan het licht toen het meisje naar de dokter ging omdat ze problemen ondervond tijdens haar menstruatie. Dokters ontdekten dat het kind niet langer maagd was, waarna het meisje alles vertelde.

De ouders bekenden de feiten op hun eigen kind. Zij vonden “dat het beter was voor het kind om haar maagdelijkheid te verliezen bij haar eigen vader”, dan op een andere manier seksuele ervaringen op te doen. “Beter wij dan een of andere maniak”, klonk het. Zowel de grootmoeder als de overgrootmoeder van het meisje woonden op het moment van de feiten op hetzelfde appartement, maar hebben naar eigen zeggen niets gemerkt van het misbruik.

Ouderlijke rechten kwijt

Een expert tijdens het onderzoek liet tijdens het proces weten dat psychologische en psychiatrische analyses aantonen dat beide ouders toerekeningsvatbaar waren op het moment van de feiten. “Ze waren bij volle zinnen toen ze de extreme misdaden tegen hun eigen kind begingen.”

De ouders verloren naast hun vrijheid ook hun ouderlijke rechten. Hun dochter, inmiddels 13, is in behandeling en herstelt momenteel van de verschrikkelijke feiten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees