Inschrijven voor de zomervakantie

Nevele - In de zomervakantie zullen de Buitenschoolse Kinderopvang, de Jeugddienst en de Sportdienst van Nevele voor een kwalitatief opvangaanbod voor kleuters en kinderen van de lagere school zorgen. Vanaf dinsdagavond kan je hiervoor online inschrijven.

Zomerkampen

Vanaf dinsdagavond 17 april om 19 uur kan er op www.nevele.be/zomervakantie ingeschreven worden voor alle kampen van de Sport- en Jeugddienst. Om zo min mogelijk gegevens dubbel op te vragen worden de inschrijvingen voor alle kampen in één invulformulier gebundeld, ook al ligt de organisatie bij verschillende diensten. Na inschrijving ontvang je per mail een bevestiging. Het aantal beschikbare plaatsen per kamp is beperkt.

Buitenschoolse kinderopvang

De inschrijvingen voor de opvang in de Buitenschoolse Kinderopvang via www.nevele.be/bko starten op dinsdag 22 mei 2018 om 19 uur. In juli en augustus kan opvang van 7 u tot 18.30 uur enkel in BKO Harlekijn in Hansbeke. BKO Bolleboos en BKO Kadeeke zijn enkel geopend voor opvang voor en na de kampen en de speelpleinwerking. Vooraf inschrijven voor de speelpleinwerking hoeft niet.

Alle info over de speelpleinwerking vind je op www.nevele.be/speelpleinwerking.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio