Celebs

Hier gaat de huwelijksreis van prins Harry en Meghan Markle naartoe

Hier gaat de huwelijksreis van prins Harry en Meghan Markle naartoe

Foto: Isopix/Shutterstock

Na het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle volgt ongetwijfeld ook een droomreis en Travel + Leisure weet alvast waar die naartoe gaat: Namibië. In het zuidelijke Afrikaanse land zullen ze naar verluidt in alle rust van hun wittebroodsweken kunnen genieten.

Namibië wordt het land waar prins Harry en Meghan Markle hun huwelijksreis zullen doorbrengen, beweert reismagazine Travel + Leisure. Naar eigen zeggen heeft een goede bron dat nieuws aan hun bevestigd. Dat het dolverliefde koppeltje voor die bestemming hebben gekozen, is niet verwonderlijk. Het is een prachtig land waar je volop op safari kan gaan om er zebra's, antilopen, struisvogels en leeuwen in het wild te spotten of om een bezoekje te brengen aan de woestijnduinen van Sossusvlei.

Maar misschien nog het meest doorslaggevend, is het feit dat er in Namibië heel wat luxeverblijven zijn die heel afgelegen zijn. Het is daarnaast ook een van de dunst bevolkte landen wereldwijd. Dat betekent dat het pasgetrouwde koppel in alle privacy zal kunnen genieten van elkaar en hun eerste dagen als man en vrouw. Bovendien maakt het land nog steeds deel uit van het Brits Gemenebest, en het is dus niet geheel onlogisch dat een Britse royal voor een dergelijke bestemming kiest.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees