Celebs

Bieke Ilegems en Eric Goossens openen tv-restaurant: “We hebben al zoveel overwonnen”

Bieke Ilegems en Eric Goossens openen tv-restaurant: “We hebben al zoveel overwonnen”

Foto: VTM

Vier duo’s, vier restaurants en Sergio Herman als jury: het nieuwe programma ‘2 Sterren Restaurant’ op VTM ruikt naar een light versie van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’. Alleen zijn de duo’s in dit geval geen koks en maîtres met ambitie, maar Bekende Vlamingen. Bieke Ilegems en Eric Goossens, Roel Vanderstukken & Kürt Rogiers, Marie Verhulst & Andy Peelman en Jacques Vermeire & Herman Verbruggen zullen in de potten roeren en klanten bedienen.

Het enige echte koppel: Bieke Ilegems en Eric Gooosens

“Ik heb nu al stress om alle gerechten op tijd klaar te hebben”, zegt Bieke, die in de keuken zal staan. Eric ziet het wel zitten: “Ik roep gewoon ‘frieten of rijst?’ naar de keuken”. Schrik voor druk op hun relatie hebben ze niet: “Wij hebben al zoveel samen overwonnen”, zegt Bieke in Het Laatste Nieuws.

Team ‘F.C. De Kampioenen’: Jacques Vermeire en Herman Verbruggen

“Ons grootste talent is dat ik het heel graag doe”, zegt Herman Verbruggen. Winnen hoeft niet per se voor hen, maar ze willen wel graag de finale halen. En humor brengen in de zaal: “Voor ons geen zalm op een bedje van …, maar zalm met een mopje van Jacques, bijvoorbeeld”.

De jongsten: Marie Verhulst en Andy Peelman

Als Gert Verhulst weer in de jury had gezeten, had Marie misschien een puntje voor gehad. Alhoewel… ze gaat geen vlees of gevogelte klaarmaken, enkel vis. “Waar zijn we aan begonnen?” vraagt ze zich af. “Er kan zoveel misgaan, misschien steek ik wel iets in brand”.

Team ‘Familie’: Roel Vanderstukken en Kürt Rogiers

Probleem: Roel, die een hartoperatie onderging, mag eigenlijk geen stress meer hebben. En hij kijkt nooit in kookboeken. Maar competitief zijn de twee acteurs wel: “Wij gaan dit winnen”.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees