Krijtgraffiti brengt sneeuwballen onder de aandacht

Op een paar 'strategische' plaatsen in het centrum is een krijtgraffiti te vinden met de tekst: Hoe kunnen we je verwennen? Het gaat over plaatsen waar veel volk passeert zoals de ingang van EDUGO, bushaltes, aan het voetpad ter hoogte van de Delhaize, en ook ter hoogte van Dorp-Oost 9, waar vrijdag één van de twee vestigingen van Larmuseau opent. Larmuseau is de fabrikant van de zogenaamde sneeuwballensnoepschijven. Het bedrijf werd een paar jaar geleden overgenomen door de toen student-ondernemer Tanguy Serraes uit Gent.

Die nam ondertussen ook Talamini, het gekende ambachtelijke ijsbedrijfje uit Gent over. Vrijdag opent het team van Tanguy Serraes zowel in Gent als Lochristi een winkel waar naast de sneeuwballen en Talamini-ijs ook nog ander zoets te verkrijgen is.

Krijtgraffiti is een vorm van guerillareclame die de laatste tijd wel vaker gehanteerd wordt. Met krijtverf, die er na een aantal dagen wel afregent, spuit men een boodschap op de grond die de mensen nieuwsgierig moet maken.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio