Celebs

‘Temptation’ Joshua: “Ik denk dat Chloë me heeft bedrogen”

‘Temptation’ Joshua: “Ik denk dat Chloë me heeft bedrogen”

Hoewel verleider Joshua en ‘Temptation’ Kevin wellicht nooit goede vrienden zullen worden, hebben ze toch veel met elkaar gemeen: hun vrouwen. Want na Megan heeft de platinablonde single nu ook zijn floshua laten gelden bij Chloë. Maar de verleidster heeft zijn hart gebroken. Dat zegt hij in een interview met Tv Familie.

Een situatieschets: als ‘Temptation Island’ op televisie stopt, dan gaat het in Thailand nog even door. De laatste dagen komen alle (ex)-koppels en singles samen om stevig te feesten. Voor Chloë is de vonk toen overgeslagen: ze was meteen dol op Joshua, die Megan in bed ‘troostte’ na de breuk met Kevin. Die laatste werd tijdens het programma dan weer getroost door Chloë zelf. “Ik weet niet hoe het is gebeurd ”, zei Chloë eerder in ‘Goedele on Top’. Ze verzekerde wel dat de goesting er was en dat het voor Kevin en Megan pijnlijk was om alles te zien gebeuren. “Ik denk dat Megan daarom huilde in het vliegtuig op weg naar huis”, klinkt het.

Verkeerde gevoelens

Chloë en Joshua hadden alvast serieuze bedoelingen met elkaar. Want Joshua doet niet aan onenightstands, zo zei hij eerder in een interview. De twee hadden enkele maanden een stiekeme relatie, maar die is nu voorbij. Dat bevestigt Joshua in een reactie in het weekblad. “Na de laatste avond van ‘Temptation Island’ zijn we elkaar blijven zien, maar sinds december zijn we uit elkaar. Zij had meteen diepere gevoelens voor mij en liet me dat vaak weten. Na een tijd voelde ik ook iets, waarvan ik dacht dat het echt was. Maar een mens kan zich vergissen. Ik had gevoelens voor Chloë, maar niet de juiste”, geeft hij toe.

Vakantieliefde

De relatie is volgens Joshua afgesprongen omdat Chloë op vakantie iemand anders had leren kennen en niet eerlijk tegen hem was. Bedrog? “Ik heb sterke twijfels. Ik denk niet dat ze die jongen daar ‘toevallig’ is tegengekomen. Later heeft ze een relatie met hem gehad”, zegt hij. Maar die jongen was in geen geval Kevin. Die zat volgens de verleider niet meer in Chloë’s hoofd.

Nieuwe verhoudingen

Intussen zijn we al vier maanden verder en zijn er weer enkele dingen veranderd . Het kan snel gaan in de nasleep van ‘Temptation Island’. Joshua heeft alles wat hem aan Chloë herinnert in de vuilnisbak gekieperd en heeft geen contact meer met haar. Intussen werkt hij aan zijn jaloers kantje, dat naar eigen zeggen wel wat finetuning kan gebruiken voor er een volgende dame zijn leven binnenwandelt. Chloë heeft volgens de geruchten nu toch een relatie met Kevin. Megan en Joshua zien elkaar soms nog, omdat ze samen is met zijn beste vriend.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees