Mama

Wat als kinderen hun gsm belangrijker vinden dan de pracht van de natuur?

Wat als kinderen hun gsm belangrijker vinden dan de pracht van de natuur?

Foto: Twitter

De Britse komiek Daniel Baddiel heeft op Twitter een foto gedeeld van zijn zoon die op zijn smartphone zit te tokkelen terwijl hij omringd is door de prachtige natuur en de golven van de zee. Herkenbaar? Voor veel ouders blijkbaar wel, want plotseling begonnen heel wat onder hen te reageren met foto's van soortgelijke situaties, maar dan in hun gezin.

"Mijn zoon, gehypnotiseerd en zoals altijd geïmponeerd door de schoonheid van de natuur", klinkt het ironisch onder een foto die de Britse komiek Daniel Baddiel op Twitter deelde. Op de foto staat zijn zoon die op de rotsen aan de klotsende golven meer aandacht heeft voor het schermpje van zijn spartphone dan voor wat zich om hem heen afspeelt. 

Een beetje triest, maar wat kan je beter doen dan er met een flinke portie humor mee om te gaan? In elk geval raakte de komiek hiermee een gevoellige snaar bij heel wat andere ouders die op reis met dezelfde situaties worden geconfronteerd. Zij begonnen dan ook massaal op zijn tweet te reageren met eigen voorbeelden.

Van de prachtige woestijn van Namibië, over de mooie natuur van nationale parken, tot de 'Nachtwacht' van Rembrandt in het Rijsmuseum, niets van al dat schoons bleek deze jongeren te boeien, behalve dan hun smartphone. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees