Volleybal 1ste divisie (m) - Jeroen D'EerVamos Stekene - Sint-Gillis-Waas

“Nu mag het toch echt niet meer fout lopen”

Stekene -

“We staan nu met één been in eerste nationale, maar de buit is nog niet binnen”, waarschuwt trainer Jeroen D'Eer. “Langs de andere kant mag het nu niet meer fout lopen. We mogen niet met ons laten lachen.”

“Wat de topper tegen Oudenaarde betreft kunnen we wel stellen dat alles naar wens verliep. De voorbije weken hebben we ons helemaal gefocust op deze wedstrijd. We leefden er als nooit voorheen naartoe. Wat zou het mooi zijn om de koppositie te pakken in een rechtstreeks duel. Zo gebeurde. Wanneer je in die omstandigheden op het juiste moment kan pieken, is dat uiteraard dubbel plezant. Dat is de sterkte van Vamos dit seizoen wel geweest: we deden het telkens op het goede moment. Ook de voorbije seizoenen speelden we goed, maar toen lieten we het vaak afweten in de topmatchen. Nu stonden we er wel.”

“Laat ons evenwel het vel van de beer niet te snel verkopen. Op verplaatsing naar Aalter moeten we straks de kers op de taart zetten. Wees gerust dat die het ons niet op een presenteerblaadje zullen aanbieden. Vooral in eigen zaal is het een te duchten tegenstander. Vorige week tegen Meerbeke hebben ze al bewezen dat ze nog lang niet uitgeblust zijn. We zijn dus gewaarschuwd. Ik verwacht me alleszins aan een team dat veel risico's zal nemen. Bovendien is het een ploeg die heel wat linkshandigen telt. Dat is ook niet meteen in ons voordeel.”

“In de heenronde zijn we tegen hen door het oog van de naald gekropen, met wat geluk zelfs. Denken dat dit varkentje al gewassen is, zou erg dom zijn. Laten we maar nuchter blijven tot na de match”, aldus Jeroen D’Eer.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio