Celebs

Wist je dat Barbie ook een familienaam heeft?

Wist je dat Barbie ook een familienaam heeft?

Foto: Shutterstock

Van Rihanna tot Beyoncé: één naam en je weet meteen over wie het gaat. Hetzelfde geldt voor Barbie, maar de pop heeft wel degelijk een familienaam. Die maakte ze zelf bekend in een tweet op 10 april, de dag die in Amerika National Siblings Day wordt genoemd.

De pop is wereldberoemd als Barbie, maar ze heeft blijkbaar ook een familienaam. Die is trouwens niet zo bijzonder: ze heet voluit Barbie Millicent Roberts, gewoon Barbie voor de (fictieve) vrienden.

Barbie heeft een eigen account op Twitter en deelde het nieuws langs deze weg. “Happy siblings day from the Roberts sisters”, schreef ze bij een foto met meerdere poppen naar aanleiding van National Siblings Day in de Verenigde Staten, de dag waarop broers en zussen in de kijker worden gezet.

Fans van het Mattel-speelgoed waren verrast en lieten dat blijken met grappige tweets. Voor de nieuwsgierigen: ook Ken heeft een familienaam. Hij heet voluit eigenlijk Ken Carson. Zit je nu al de hele tijd te denken aan de familienaam van Beyoncé en Rihanna? Hun achternamen zijn respectievelijk Knowles en Fenty.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees