Jobstudentenkaravaan in JC Brieljant

Deinze / Zulte - Jeugdcentrum Brieljant en de stad Deinze organiseren, in samenwerking met ACV Leie en Schelde, de jobstudentenkaravaan. Op vrijdag 20 april kunnen studenten van 15.30 u tot 18.30 u terecht in JC Brieljant voor een overzicht van vakantiejobs en vrijwilligerswerk die de bedrijven en middenstand in de regio van Deinze aanbieden. Verder kunnen ze er ook terecht met allerlei vragen rond vakantiewerk, vrijwilligerswerk en de reglementering voor jobstudenten en schoolverlaters. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om je CV door de aanwezige medewerkers te laten analyseren.

Vacatures

De beschikbare vacatures zitten in talrijke sectoren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen vacatures voor -18-jarigen en +18-jarigen. Op deze manier kunnen jongeren onmiddellijk zien welke vacatures voor hun leeftijd geschikt zijn.

Jongeren die na de jobstudentenkaravaan op de hoogte willen blijven van de beschikbare vacatures voor studentenarbeid, kunnen hun e-mailadres achterlaten. De studenten kunnen ook informatie omtrent studentenarbeid krijgen en een beroep doen op de kennis en ervaring van de aanwezige medewerker van ACV Leie en Schelde en de medewerkers van JC Brieljant.

CV-analyse

Een nieuwe aanvulling dit jaar is de CV-analyse. De jongeren die hun CV meebrengen, kunnen deze laten analyseren door de aanwezige medewerkers. Daarbij zullen ze heel wat tips van de aanwezige experts meekrijgen bij het solliciteren naar een studentenjob.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio