Celebs

De stroom valt uit, de camera’s blijven draaien. En weer zijn er die zich laten vangen op ‘Temptation Island’

De stroom valt uit, de camera’s blijven draaien. En weer zijn er die zich laten vangen op ‘Temptation Island’

Zou de stroom echt uitgevallen zijn op ‘Temptation Island’? Of heeft iemand van de makers een stekkertje uitgetrokken voor de jaarlijkse ‘we denken dat we niet gefilmd worden’-beelden?

Opgelet, spoiler alert. Lees niet verder als je de dertiende aflevering van ‘Temptation Island’ nog wil bekijken.

Lieten zich vangen in de editie van 2018: Deborah, die even heel dicht bij verleider Gino ging liggen. En Mezdi, die Denise zijn kamer in zag lopen en dacht: ‘hebbes’. Vier mensen die niet weten dat de wereld mag ontploffen, maar dat de camera’s en microfoons van ‘Temptation Island’ altijd doen wat ze moeten doen. In dit geval: bewijs leveren dat Mezdi dringend zijn kamer eens moet opruimen. En dat hij opnieuw met Denise gekust heeft.

Dat bewijs is nodig, want Mezdi zou Mezdi niet zijn als hij de dag erna niet de vermoorde onschuld zou spelen. Wanneer Denise haar mond voorbij praat over hun nachtelijke lipworstelingen, gaat hij over tot pure bluf. Hij veegt haar, recht voor de camera, de mantel uit omdat ze liegt. “Maar ik ben de eerlijkste persoon op aarde”, verweert Denise zich . Terwijl “die microfoon stond nog aan” zoveel meer indruk gemaakt zou hebben.

 

 

Tim heeft ondertussen, voor het eerst in 72 uur, de nacht doorgebracht zonder Cherish. Die had hem wijsgemaakt dat ze “nog eens bij de meisjes op de kamer wilde slapen”. Een goede verstaander zou weten dat dit “ik slaap nog liever onder een brug dan naast jou” betekent, maar Tim, die vlijt zich neer op een vergeten slaapkleedje van Cherish en gaat ervan uit dat het allemaal wel goed komt. Kan hij het helpen dat hij smoorverliefd is? “Ik kan mezelf zijn bij Cherish. Ik kan zijn wie ik wil zijn”, meent hij. Om vervolgens in een jeansshort tegen haar aan te dansen en hardop te dromen over ‘neuken in de keuken’. Je kan ook te veel jezelf zijn, Tim. Neem het van ons aan: er komt geen seks tussen Knabbel en Babbel. Er komt hoogstens een erg oncomfortabel afscheid na die dreamdate. Van Deborah en Gino zijn we minder zeker: zij flirt openlijk met hem, hij wil -voorlopig toch- geen misbruik maken van haar kwetsbaarheid. Dat een verleider zowaar meer met haar inzit dan de man met wie ze vier jaar samen was.

 

 

Ondertussen vindt ook Kevin het wel welletjes geweest met die camera’s op ‘Temptation Island’. De stroompanne bleek hij gemist te hebben toen hij wakker werd onder een donsdeken in het midden van het eiland (‘vrijdag’, noemt men het in de Overpoort). Maar tijdens de laatste nacht op het eiland is hij vastbesloten de camera’s te verschalken. Er gaat een petje over de camera en Kevin gooit enthousiast de lakens overboord. Al komt hij niet tot het punt waarop hij sorry moet zeggen tegen zijn mama, want Chloé vindt dit het perfecte moment om te beslissen dat ze wil wachten en “hun gevoelens wil laten spreken als ze thuis zijn”.

 

 

Als hij deze aflevering heeft gezien, weet Kevin ondertussen dat er camera’s zijn die door petjes heen kunnen filmen. Weet Tim ondertussen dat Cherish het niet echt meende. En dat de waarheid altijd uit de mond van Megan komt: “Deborah, ik vond Tim altijd al te lelijk voor je”. Snap je?

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees