Celebs

Meghan Markle en prins Harry op de lijst van 100 meest invloedrijke personen ter wereld

Meghan Markle en prins Harry op de lijst van 100 meest invloedrijke personen ter wereld

Foto: Photonews

Het Amerikaanse weekblad Time maakte opnieuw een lijst met de honderd invloedrijkste mensen ter wereld. Tussen de iconen, leiders en artiesten staan ook Meghan Markle en prins Harry.

Het aanstaande bruidspaar prins Harry en Meghan Markle behoort volgens het Amerikaanse weekblad Time tot de honderd invloedrijkste mensen in de wereld. Ze worden genoemd in de categorie 'leidersfiguren' en staan naast Donald Drump en Emmanuel Macron. 

„Wanneer Prins Harry een kamer met alleen maar vreemden binnenkomt, heeft hij de gave om iedereen op zijn gemak te stellen", zegt Elton John die voor Time de mooie karakteristieken van de prins opsomde. "Hij is enorm volwassen geworden, weet echt te helpen en heeft onder andere invloed door de Invictus Games, de strijd tegen aids en zijn inspanningen voor meer begrip voor mensen met mentale problemen." 

Hart en hoofd op de juiste plaats 

De Indiase actrice, producer en voormalig Miss World Priyanka Chopra prees Meghan Markle. "Wat je bij haar ziet, is geen namaak. Ze heeft hart en hoofd op de juiste plaats. Haar mededogen, zo duidelijk in de goede doelen die ze ondersteunt, en haar drang om stereotypen af te breken zijn belangrijk voor de jonge generatie. Ze is een belangrijke influencer in een wereld die sterke publieke figuren nodig heeft om naar op te kijken." 

Nog op de lijst staan Roger Federer, Rihanna, Nicole Kidman, Jennifer Lopez en Oprah Winfrey. Vorig jaar stond ook de Belgische mode-ontwerper Raf Simons in de lijst van iconen. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees