Mode

Toch nog een beetje hoop voor het failliete modemerk SuperTrash

Toch nog een beetje hoop voor het failliete modemerk SuperTrash

Foto: Instagram

Het Nederlandse modemerk SuperTrash kampte al jaren met financiële problemen en ging onlangs failliet. Al krijgt het merk misschien toch nog een doorstart, schrijft NRC Handelsblad.

Het ineengezakte Nederlandse modebedrijf van tv-persoonlijkheid Olcay Gulsen zou toch verder gaan, schrijven NRC Handelsblad en verschillende andere Nederlandse websites. Een groep investeerders neemt onder de naam ST.Art BV “een zo groot mogelijk deel van de activiteiten” over, maakte de curator bekend. Oprichter Olcay Gulsen zou niet bij de doorstart zijn betrokken, vertelde ze zelf aan NRC.

SuperTrash, het merk met Californische roots dat in 2008 werd overgenomen door de Nederlandse Olcay Gulsen (37), kampte al jaren met financiële moeilijkheden. Toen de aandeelhouders van het bedrijf vorige maand het faillissement aanvroegen, reageerde Gulsen dat ze het ontzettend jammer vond en gaf ze toe dat ze niet de juiste persoon was om het bedrijf te leiden. 

Maar het bedrijf mag dus weer uit de startblokken. De namen van de investeerders zijn nog niet bekend en er is ook nog geen nieuws over welke winkels open zullen blijven. De investeerders hebben de intellectuele eigendomsrechten overgenomen, net als de voorraden en de inventaris.

 

Olcay Gulsen in betere tijden, bij de opening van de SuperTrash Flagship store in Londen 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees