Vader van 9 kinderen ontdekt choquerend geheim bij banaal bezoek aan dokter

Vader van 9 kinderen ontdekt choquerend geheim bij banaal bezoek aan dokter

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Wat een routinecontrole had moeten zijn, veranderde in een nachtmerrie voor een man uit Sidi Slimane in het noordwesten van Marokko. Al was hij al 35 jaar gelukkig getrouwd met 9 kinderen, één simpel onderzoek bij een uroloog zorgde ervoor dat zijn leven op zijn kop kwam te staan. Dat schrijft het Marokkaanse dagblad Al Massaer.

Tijdens het simpele onderzoek kwam de vader van negen kinderen te weten dat hij een spatader in zijn teelballen had. Dat wil zeggen dat een van de zaadbal zich verwijdt en het bloed terug naar de balzak stroomt, waardoor er een spataderkluwen in de balzak ontstaat. En dat zorgt er dan weer voor dat de temperatuur in de balzak stijgt, en dat is absoluut niet gunstig voor de zaadcelproductie. Bij de man was de situatie zo erg, dat bleek dat hij onvruchtbaar was en geen kinderen kon krijgen… Al 50 jaar lang.

Een choquerende verrassing natuurlijk, want de man was in de veronderstelling dat hij de trotse vader was van zijn negen kinderen. Nu besefte hij echter dat zijn vrouw hem al talloze jaren bedriegt met een andere man, die de biologische vader is van zijn kroost. De gekwetste man vroeg meteen de echtscheiding aan.

De vrouw hangt nu een celstraf boven het hoofd. Volgens de Marokkaanse wet is vreemdgaan immers een strafbaar feit. Voor buitenechtelijke relaties kunnen de inwoners naar de gevangenis worden gestuurd, van één maand tot één jaar lang.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees