Het feestje bij Quick-Step na Luik-Bastenaken-Luik begon zedig maar werd steeds gekker...

Het went nooit, het winnen van een klassieker. Want kijk maar eens hoe ze bij Quick-Step uit hun dak gingen nadat Bob Jungels Luik-Bastenaken-Luik had gewonnen. Dolle pret op tonen van ‘We are the Champions’ van Queen. De champagne blijft smaken voor Patrick Lefevere en co, zoveel is duidelijk. En hoe later op de avond, hoe gekker het werd...

LEES HIER over het ongelofelijke succesvoorjaar van Quick Step

Twee van de vier voorjaarsmonumenten en nog 25 andere zeges. Dat is de indrukwekkende balans voor Quick- Step Floors na het voorjaar. En dus kon er na de zege van Bob Jungels in Luik wel een feestje af. De ganse ploeg zakte af naar Gent voor een etentje in het restaurant “Nieuw stadion” van chef Patrick Mayens. Dat etentje draaide echter uit op een gek feestje: de “Wolfpack” werd voor even de “partypack”.

Dat bleek onder meer uit het filmpje van Iljo Keisse op Instagram, waarin plots gezwaaid wordt met een opvallend seksspeeltje. Tot groot jolijt van de renners.

When the wolves are in town, I join the pack! @degekkechef #wolfpack #partypack

Een bericht gedeeld door Iljo (@iljokeisse) op

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.