Karl Vannieuwkerke heeft een nieuw lief

Karl Vannieuwkerke heeft een nieuw lief

Foto: Instagram

Karl Vannieuwkerke (47) is geen vrijgezel meer. Enkele maanden nadat een einde kwam aan zijn huwelijk, treedt de VRT-sportjournalist naar buiten met zijn nieuwe vriendin: Caroline Vereenooghe. Zij is dierenarts, gespecialiseerd in paarden, en in haar vrije tijd een “sportieve natuurliefhebber met reislust”.

Vannieuwkerke deelde zondagavond op zijn Instagramprofiel een foto met haar, begeleid door het bijschrift In love. Op exact hetzelfde moment plaatste Vereenooghe op haar account een gelijkaardig romantisch beeld, vergezeld van emoji’s in de vorm van hartjes. De foto’s werden gepost vanuit een golfresort in het Spaanse plaatsje Orihuela aan de Costa Blanca, ten zuiden van Alicante. Vannieuwkerke is een fervente golfer. Al is hij er in de eerste plaats op fietsvakantie, ter voorbereiding op de 1.000 Kilometer voor Kom op tegen Kanker. Gewezen voetbalster Imke Courtois, die analist is bij voetbalwedstrijden aan tafel bij Vannieuwkerke, is meegereisd. Courtois en Vereenooghe hebben al samen een training achter de rug, blijkt uit haar Instagram-profiel.

Vannieuwkerke is peter en Courtois meter van de 1.000 Kilometer, waarbij in het hemelvaartweekend (10-13 mei) al fietsend geld wordt ingezameld. “Ik heb de ziekte zelf gehad, hoewel ik nog niet helemaal kankervrij ben verklaard. Door deel te nemen aan de 1.000 Kilometer kan ik nu dat moeilijke hoofdstuk in mijn leven afsluiten.”

De presentator/verslaggever was achttien jaar getrouwd met Ellen Daems. Het koppel heeft twee tienerkinderen, zoon Jef en dochter Marte. Vorige maand bevestigde Vannieuwkerke in deze krant dat zijn huwelijk voorbij was, al enkele maanden. Een concrete aanleiding werd niet gegeven. Hij en zijn vrouw zouden uit elkaar zijn gegroeid. Vannieuwkerke zou zijn nieuwe vriendin, die hij al aan familie en vrienden heeft voorgesteld, pas na zijn huwelijksbreuk hebben leren kennen. Hij wenste er gisteren niet op in te gaan.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees