Hot Marijke (31) openhartig: “Ik heb met van alles geëxperimenteerd”

Hot Marijke (31) openhartig: “Ik heb met van alles geëxperimenteerd”

Foto: WDK

“De kijk van de samenleving op prostituees is enigszins veranderd”, onthult Vlaanderens bekendste prostituee Hot Marijke (31) vandaag in De Morgen. De vrouw uit Knokke vertelt vrijuit over haar werk, relatie en wildste fantasie.

“Ik heb met van alles geëxperimenteerd”, vertelt Hot Marijke. “Nog voor ik mijn man kende, deed ik camseks met een vriend van mij. Ik spreek over twaalf, dertien jaar geleden, toen sexting onder jongeren nog niet gangbaar was. Ik heb ook een tijdje een lesbische relatie en een driehoeksverhouding gehad.”

Hot Marijke (31) openhartig: “Ik heb met van alles geëxperimenteerd”
Foto: Photo News

LEES OOK. Hoe Hot Marijke aan haar naam kwam en waarom ze alsmaar minder klanten heeft

De kijk van de samenleving op prostitutie is veranderd, zegt Hot Marijke. In positieve zin. “Ik word hier in Knokke niet meer scheef bekeken. Twaalf jaar geleden was dat wel anders. Ik heb toen heel wat vrienden verloren, omdat ik in de sekswereld stapte en een relatie begon met een veel oudere man (Hot Marijkes echtgenoot Paul is 37 jaar ouder, red.).”

Silvy De Bie en Tatyana Beloy

Ook de inhoud van haar job is in de loop der jaren geëvolueerd. “In het begin lag de focus puur op camseks, en van camseks ben ik overgestapt naar echte prostitutie. maar sinds de bankencrisis in 2008 is de prostitutie in elkaar gezakt. Vroeger heb ik maanden gehad van 10.000 euro en meer, maar die heb ik nu niet meer. Nu maak ik vooral pornofilms.”

“Ik schaam me voor niets”, zegt Hot Marijke nog. En dat blijkt ook wanneer ze haar stoutste fantasie openbaart. “Een gangbang met Filip Peeters, Kurt Rogiers, Koen De Bouw, Silvy De Bie en Tatyana Beloy.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees