Boekpresentatie door Tomas Serrien met Mauro Pawlowski

Tomas Serrien Foto: www.lettersenco.be

Deinze - Donderdagavond 26 april is Tomas Serrien te gast bij Letters en Co op de Markt van Deinze. Hij wordt er geïnterviewd over zijn boek 'Klank' door journalist en auteur Matthias M.R. Declercq. Mauro Pawlowski verzorgt de begeleidende livemuziek.

Muziek kan ontroeren, pijn verzachten of de dansbenen prikkelen. Maar wat ervaren we precies als we luisteren naar Chopin, Pink Floyd of Bob Dylan? Hoe ervaren doven muziek? Wat is de rol van emoties bij het luisteren naar muziek? En kan muziek ook levens redden? In ‘Klank. Een filosofie van de muzikale ervaring’ (2017) neemt Tomas Serrien de lezer mee in een muzikale zoektocht vol diepzinnige overpeinzingen.

Serrien is zelf muzikant. Zijn drumpartijen zijn onder andere te horen in groepen als Melting Time, The Blue Earth, Mario en Juju Jugend (met Mauro Pawlowski). Niemand minder dan Mauro Pawlowski zorgt donderdagavond voor livemuziek. Naast solonummers zal hij ook samen met Tomas (op drums) een aantal songs spelen. Dit gebeurt onder de naam 'JUJU JUGEND'.

 

Praktisch

Wanneer: donderdagavond 26 april 2018 om 20 u

Waar: Letters en Co, Markt 1, Deinze

Toegang: €10. Inschrijven via boek@lettersenco.be. Op vertoon van je entreeticket ontvang je €2 korting bij aankoop van het boek 'Klank'.

                                

                 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio