“Raak me niet aan”: journaliste zet voetbalsupporters op hun plaats

“Raak me niet aan”: journaliste zet voetbalsupporters op hun plaats

Foto: Twitter J+1

Terwijl journaliste Marina Lorenzo verslag uitbrengt voor de start van de finale in de Spaanse Copa del Rey, maken de aanwezige voetbalsupporters het net iets te bont. Een van hen raakt de presentatrice aan waarna ze kordaat van zich af bijt. De beelden worden ondertussen lustig gedeeld op sociale media.

Verslaggeefster Marina Lorenzo stond afgelopen weekend aan de rand van het voetbalstadion voor de finale van de Copa del Rey. Het zou een belangrijke match worden tussen FC Barcelona en Sevilla, menig voetbalfan toonde zich dan ook erg enthousiast. Iets té enthousiast, vond Lorenzo.

“Raak me niet aan”

Terwijl ze zich voorbereidt op het liveverslag komen verschillende (dronken) voetbalfans haar storen: ze springen voor haar voeten, verstoren het beeld, zingen luidkeels, worden handtastelijk … En vooral dat laatste zint de journaliste niet. Haar geduld raakt op en ze bijt kordaat én in het Spaans van zich af: “Raak me niet aan, oké?!”

Ondertussen bleef de camera draaien en CANAL+ zette de beelden op hun eigen socialemediakanalen. Zie hieronder de video.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees