Celebs

Mike (39) uit ‘Blind Getrouwd’ stuurt berichtjes naar Deborah (26) uit ‘Temptation Island’

Mike (39) uit ‘Blind Getrouwd’ stuurt berichtjes naar Deborah (26) uit ‘Temptation Island’

Twitteraars droomden er al meteen van: wat zou er gebeuren als de bedrogen Deborah (26) uit ‘Temptation Island’ en de gedumpte Mike (39) uit ‘Blind Getrouwd’ in elkaars armen troost zouden zoeken? De ideale match, zo hoopten heel wat kijkers. En daar denkt het koppel ook over na, zo blijkt uit een interview met Deborah in Dag Allemaal. “We hebben enkele berichten over en weer gestuurd”, geeft de 26-jarige toe.

Het zat Mike en Deborah niet mee, tijdens hun verschijningen op televisie. Mike kreeg het deksel op de neus van zijn kersverse koele echtgenote Marjolein in ‘Blind Getrouwd’ en Deborah zag haar hondstrouwe Tim plots van de ene dag op de andere een ring aanbieden aan verleidster Cherish in ‘Temptation Island’. Maar de charmante deelnemers konden wel op de sympathie van het publiek rekenen, die suggereerden dat de twee beter samen zouden gaan hokken en hun voormalige partners de rug zouden toekeren.

“Plots kreeg ik een berichtje van Mike met de boodschap dat hij de suggesties van de kijkers wel grappig vond. En dat we misschien eens moeten afspreken”, vertelde Deborah aan Dag Allemaal. Op dat voorstel ging ze voorlopig niet in. “Nee, we hebben enkele berichten over en weer gestuurd.” Al gaf Mike het niet meteen op. “Mike wilde nog wel samen op de foto gaan enzovoort, maar eerlijk: ik heb eventjes genoeg van alle aandacht.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees