Mode

Sarah Jessica Parker brengt eigen bruidscollectie uit

Sarah Jessica Parker brengt eigen bruidscollectie uit

Foto: Gilt

Sarah Jessica Parker had al haar eigen schoenenlijn, maar komt nu door ook nog een bruidscollectie bij die de naam SJP by Sarah Jessica Parker Bridal kreeg. Het gaat om tien looks die ze ontwierp in samenwerking met Gilt. Naar verluidt wil de actrice er de bruidjes vooral casual mee kleden.

Sarah Jessica Parker heeft een bruidscollectie met tien verschillende looks ontworpen voor de Amerikaanse retailer Gilt. Het gaat om kleedjes, rokken, jumpsuits en bodysuits en dat vooral in wit, zwart en poederroze. De actrice lanceerde eerder al haar eigen schoenenlijn, maar waagt zich nu dus voor het eerst aan een bruidslijn. En ze had daarbij vooral het comfort van de bruid voor ogen, want de ontwerpen zijn opvallend sober. Ze wil dan ook dat de vrouwen, eenmaal ze getrouwd zijn, de stuks nog steeds kunnen dragen.

"Sarah Jessica Parker brengt haar onbetwistbare goede smaak en uitstekende gevoel voor mode tot leven met deze collectie", klinkt het bij Gilt. "We denken dat onze klanten hier blij mee zullen zijn, want het gaat om kwalitatieve ontwerpen tegen een goede prijs, zeker als het om bruidskleding gaat."

Prijzen

Met die prijzen valt het inderdaad mee, al tel je voor de topstukken nog steeds een flinke smak geld neer. Zo kost de witte jurk met pluimen toch 2.596 euro, al betaal je voor het goedkoopste stuk wel maar 319 euro. Via de website van Gilt worden trouwens ook enkele van haar schoenen verkocht die bij de bruidscollectie passen. 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees