Ruzie loopt volledig uit de hand: jonge vrouw knipt penis van vriend af met haagschaar

Ruzie loopt volledig uit de hand: jonge vrouw knipt penis van vriend af met haagschaar

Foto: Facebook/SS

Een jonge vrouw uit Argentinië moet binnenkort voor de rechtbank verschijnen omdat ze de penis van haar vriend heeft afgesneden met een manuele haagschaar. Naar eigen zeggen heeft ze dat gedaan omdat hij hun zelfgemaakte sekstape had laten zien aan zijn vrienden.

Het incident deed zich voor in november vorig jaar in de Argentijnse stad Cordoba. Terwijl haar vriend Sergio Fernandez (40) lag te slapen, besliste Brenda Barattini (26) wraak te nemen voor de verspreide sekstape. Ze ging een haagschaar halen en knipte daarmee zijn penis af.

Daarbij verloor de man negentig procent van zijn geslachtsdeel. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden. Door het hevige bloedverlies was hij zelfs een hele tijd in levensgevaar.

Fernandez overleefde de wraakactie van zijn vriendin, maar de artsen slaagden er destijds niet in om de penis van de man weer vast te maken. Volgens een van zijn advocaten is hij daardoor ook erg depressief. De komende maanden moet hij nog meerdere operaties ondergaan.

Brenda Barattini moet zich nu verantwoorden voor de rechter. Zelf zegt ze veel psychische schade te hebben opgelopen door de sekstape, waardoor ze haar actie gerechtvaardigd vindt. “Ik heb bovendien zijn penis niet helemaal afgeknipt”, zegt ze. “Ik heb hem alleen maar geblesseerd.”

De jonge vrouw zit sinds november in de gevangenis, in afwachting van haar mogelijke straf.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees