Zijn ploeg neemt afscheid van Michael Goolaerts met pakkende video: “Zijn glimlach zullen we altijd in ons hart dragen”

In Hallaar, een deelgemeente van Heist-op-den-Berg, is dinsdag afscheid genomen van Michael Goolaerts. De 23-jarige renner van Veranda’s Willems-Crelan kreeg zondag 8 april een hartaanval tijdens Parijs-Roubaix en overleed later die avond in het ziekenhuis van Rijsel. Zes ploegmakkers droegen de kist tijdens de begrafenisplechtigheid, op Facebook nam zijn ploeg een laatste keer afscheid met een pakkende video over de goedlachse renner. “Zijn glimlach zullen we altijd in ons hart dragen...”

“Vandaag namen we afscheid van Michael ‘Goolie’ Goolaerts tijdens een serene en emotionele uitvaart in het bijzijn van familie, vrienden, supporters, teammaats en honderden sympathisanten. Zijn glimlach zullen we altijd in ons hart dragen en waar we ook koersen, Goolie zal mee rijden in gedachten. #All4Goolie.”

LEES OOK: Wielerwereld neemt massaal afscheid van Michael Goolaerts (23): “Je reed van de Hel van het Noorden naar de hemel”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.