Celebs

Nieuwe naaktfoto’s van Kim Kardashian verdelen het internet

Nieuwe naaktfoto’s van Kim Kardashian verdelen het internet

Foto: Reuters - Twitter

Kim Kardashian heeft een parfum te verkopen, een parfum dat geïnspireerd is op haar naakte lichaam, zo blijkt. Geen betere manier dus dan enkele nietsverhullende foto’s om het parfum te promoten, maar daar is niet iedereen het mee eens.

Het is al enkele jaren geleden dat Kim Kardashian voor het eerst het internet ‘brak’ met de ‘break the internet’ cover van Paper magazine. De realityster heeft haar pogingen om het internet te breken sindsdien duidelijk niet gestaakt, dat bewijst ze met de foto’s ter ere van haar nieuwe parfum.

Nieuwe naaktfoto’s van Kim Kardashian verdelen het internet
De befaamde cover van Paper Magazine. Foto: Photo News

‘KKW Body’, zo zal het nieuwe parfum van Kardashian heten dat vanaf volgende week verkocht zal worden. Kim Kardashian deelde dan ook enkele foto’s van haar lichaam om dat aan te kondigen, al is niet iedereen onverdeeld fan. Op sociale media wordt er heftig gereageerd door mensen die de foto’s van fotografe Vanessa Beecroft obsceen vinden. Ongeveer evenveel mensen verdedigen Kardashian dan weer en zeggen blij te zijn met de kunstzinnige presentatie van menselijk naakt. Kim zelf zal er alvast haar slaap niet voor laten, zij bleef de hele dag de ene na de andere foto posten.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees