Mode

American Apparel is terug, ook in ons land

American Apparel is terug, ook in ons land

Foto: American Apparel

Een tijdje geleden nog zat American Apparel in slechte papieren, maar het lijkt erop dat de hemel boven het Amerikaanse modelabel is opgeklaard. Het maakt in elk geval een comeback en de webshop werd opnieuw internationaal gelanceerd.

Eind 2016 werd American Apparel nog failliet verklaard. Het ging toen al een tijdje slecht met het label en het zag zich genoodzaakt heel wat van zijn winkels te sluiten. Het merk werd uiteindelijk overgenomen door het Canadese kledingbedrijf Gildan dat een doorstart beloofde, maar dat liet even op zich wachten. Nu is het zover, de webshop werd weer internationaal gelanceerd en dus kun je ook vanuit ons land opnieuw kleding bestellen. 

Ze gaan van start met een 'Back to basics'-collectie met leggings, hoodies, T-shirts, badmode en ondergoed. American Apparel gaat dit keer ook voor meer inclusiviteit en rekruteerde via sociale media modellen van alle slag voor de nieuwe campagnes. Benieuwd of het daarmee de slechte verkoopscijfers van het verleden kan opkrikken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees