Celebs

Harry en Meghan maken bekend welke muziek ze hebben gekozen voor hun huwelijk

Harry en Meghan maken bekend welke muziek ze hebben gekozen voor hun huwelijk

Foto: Isopix

Er raken steeds en meer details bekend over het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Zo heeft Kensington Palace via Twitter laten weten welke muziek er te horen zal zijn tijdens de plechtigheid zelf en welke muzikale gasten er verwacht worden. Geen popsterren zo blijkt, wel klassieke muziek en een koor.

Er wordt al een tijdlang gespeculeerd over welke artiesten allemaal te horen zullen zijn op het huwelijksfeest van prins Harry en Meghan. Zo werd Ed Sheeran genoemd, maar ook de Spice Girls. Eén ding is in elk geval al zeker: de plechtige ceremonie in de kerk zelf zal eerder klassiek zijn. Dat maakte Kensington Palace via Twitter bekend. "Zowel prins Harry als Ms. Markle heeft heel wat werk gestopt in het kiezen van de muziek voor hun dienst, en daar zullen heel wat bekende hymnes en koorstukken tussen zitten", klinkt het.

Als uitvoerders daarvoor hebben ze onder meer gekozen voor Karen Gibson and The Kingdom Choir, een koor dat al meer dan 20 jaar de wereld rondreist met zijn muziek. Treedt nog aan: de 19-jarige cellist Sheku Kanneh-Mason die Harry's hart wist te veroveren toen hij hem in juni zag spelen tijdens een evenement voor het goede doel. Dat alles zal onder begeleiding staan van dirigent James Vivian en zijn koor en orkest. Welke liedjes die concreet allemaal zullen spelen, daarop is het nog wachten tot 19 mei.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees