Zanger helpt maar al te graag met huwelijksaanzoek op radio, maar aanstaande bruid is furieus

Zanger helpt maar al te graag met huwelijksaanzoek op radio, maar aanstaande bruid is furieus

Foto: Capital FM

De Canadese zanger Shawn Mendes was woensdagochtend te gast in de ochtendshow op het Britse Capital FM en was zo vriendelijk om Rob, de andere gast in de studio, te helpen zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Haar reactie was echter niet meteen wat de Stitches-zanger verwacht had.

Shawn Mendes wordt wel eens liefkozend ‘de liefste man in de popmuziek’ genoemd, en die reputatie maakte hij meer dan waar toen hij Rob meteen begon gerust te stellen nadat zijn vriendin woedend werd om het huwelijksaanzoek. “Ik haat het om te koop te lopen met onze relatie en nu vraag je me op de radio ten huwelijk”, reageerde die woest. Alleen was niet alles wat het leek.

Het begon allemaal goed, met Mendes die aan Rebecca uitlegde dat hij vandaag Rob ontmoet had en dat die had gezegd hoe lief zij wel niet was en hoeveel hij wel niet van haar hield. “Ik voel me heel vereerd om dit nu te mogen doen. Maar ik zou je willen vragen of je met Rob zou willen trouwen.”

Zanger helpt maar al te graag met huwelijksaanzoek op radio, maar aanstaande bruid is furieus
Foto: Capital FM

Een enthousiast antwoord bleef even uit en Rebecca vroeg zelfs aan Shawn om de vraag te herhalen. Na de herhaling werd ze echter razend: “Ik kan niet geloven dat je dit doet. Is dit een grap? Na drie jaar, denk je echt dat dit is wat ik wil? Waarom vraag je me niet zelf om met je te trouwen? Waarom moet iemand anders het voor jou doen?”

Na haar woede-uitbarsting haakte Rebecca meteen in, Shawn bleef met zijn mond vol tanden achter. Toen hij een duidelijk aangedane Rob naast zich zag zitten, begon hij die echter meteen gerust te stellen: “Maak je geen zorgen. Ze heeft geen nee gezegd. Ze is gewoon nerveus en bang”, verzekerde hij hem. Wist hij veel dat er niemand gerustgesteld moest worden.

Dat werd snel duidelijk wanneer Rob een beduimeld papiertje bovenhaalt waarop een gedicht zou staan dat hij voorbereid had voor Rebecca en waarvan hij zou willen dat Shawn het voordroeg. De tekst? “Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. Beste Shawn Mendes, wij haalden een grap uit met jou.”

Op het moment dat Shawn het gedicht voorleest, stormt ook Rebecca de studio in. “Dat was vreselijk”, aldus Shawn. “Mijn hart bonkte in mijn keel. Dat doe ik nooit meer!”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees