Okra Pulderbos bedankt zorgmedewerkers in WZC Pniël met gehaakte hartjes

De Okra-delegatie met zorgmedewerkers van Pniël. Foto: Jef Leirs

Zandhoven - Okra Pulderbos kwam woensdag persoonlijk de zorgmedewerkers van woonzorgcentrum Pniël bedanken voor hun inzet elke dag opnieuw met hart en ziel voor de bewoners.

Elke dag geven de zorgmedewerkers in woonzorgcentrum Pniel het beste van zichzelf. Vaak is het moeilijk werken door de hoge werkdruk en de negatieve beeldvorming van de laatste tijd.

Ouderenvereniging OKRA Pulderbos draagt al deze mensen een warm hart toe. Zelfgemaakt, waarmee we zeggen: wij bedanken jullie omdat jullie onze zorgbehoevende medemens een mooi oude dag bezorgen. Om dit te realiseren rekende OKRA nationaal op haar leden die in totaal meer dan 50.000 hartjes haakten. Elke zorgmedewerker in de WZC Pniel kreeg door een afvaardiging van OKRA Pulderbos een hartje opgespeld, met een persoonlijk dankwoordje erbij voor al het werk dat ze elke dag met de glimlach doen.  De medewerkers van WZC Pniel waren aangenaam verrast en waardeerden het gebaar.

Ouderenvereniging OKRA vraagt al jaren aan de bevoegde overheden om voldoende middelen vrijmaken om de noodzakelijke kwaliteit voor de bewoners te garanderen. Het personeelskader is hierin de grootst bepalende factor voor deze kwaliteitsgarantie. De bevoegde overheden moeten de nodige maatregelen treffen zodat de instroom van voldoende kwalitatief personeel gegarandeerd wordt. Aan de werkgevers suggereren we om de werkomstandigheden zo aantrekkelijk en werkbaar mogelijk te maken.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio