Seks & Relaties

Dit foutje maken veel koppels die in het buitenland trouwen

Dit foutje maken veel koppels die in het buitenland trouwen

Trouwen in het zonnige buitenland: veel koppels vinden het romantisch en super idyllisch. Maar in al hun enthousiasme maakt het bruidspaar soms een grote fout door de zon op hun bestemming te onderschatten of gewoonweg te vergeten.

Het jawoord geven onder de zon, ergens op een wit strand, is voor veel koppels een droom. Maar op exotische bestemmingen zien ze soms verbrande bruidjes of trouwers met een zonneslag op het zand verschijnen.

Zonnen na het jawoord

“Het is heel gemakkelijk voor mensen om te overdrijven met zonnebaden, vooral in het prachtige Caribische gebied. Ze willen nog snel een tintje voor hun grote dat, maar we waarschuwen ze dat niet te doen”, zegt Marsha-Ann Brown, chef romantiek bij de Sandals hotelgroep die vestigingen heeft op tropische bestemmingen zoals Jamaica en Barbados, in The Independent. “We moedigen trouwers aan om de zon zoveel als mogelijk te vermijden voor hun grote dag. Dat kan erna. In plaats van liggen bakken in te zon, kunnen ze ook optimaal ontspannen voor hun bruiloft in een overdekte sparuimte”, klinkt het.

Tweede outfit

Brown heeft nog een andere gouden tip. Ze raadt aan koppels met buitenlandse trouwplannen aan om voor lichte outfits te gaan. “Het wordt sowieso warm”, zei ze. “Als je een bepaalde droomjurk voor ogen hebt die je kost wat kost wil aantrekken, prima. Maar misschien moet je in dat geval een tweede, luchtige outfit voorzien. Mannen gaan tijdens een strandhuwelijk het best voor een (linnen) pak in lichte kleuren, simpelweg omdat dat er beter uitziet op de foto’s.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees