Vakantie

Dit hotel maakt het meest volgers op Instagram jaloers

Dit hotel maakt het meest volgers op Instagram jaloers

Foto: Instagram

Volgens een poll in online magazine Luxury Travel Advisor ligt het meest 'instagrammable' hotel ter wereld in de Malediven. Wie daar foto's neemt en op Instagram post, maakt gegarandeerd alle volgers jaloers. Zelfs zonder filter.

De luxevilla's, zwembaden, uitzichten en heerlijke hoekjes van Anantara Kihavah Maldives Villas hebben geen Instagramfilter nodig. Het luxe-hotel op de Malediven heeft meer dan 73.000 volgers op Instagram en werd door magazine Luxury Travel Advisor verkozen tot meest 'Instagrammable' hotel ter wereld. 

In een poll op de website van het magazine haalde dit hotel 45 385 stemmen en het is niet moeilijk om te begrijpen hoe dit komt. Infinity pool, villa's op palen middenin de Indische Oceaan, privé-stranden, dineren in een onderwaterrestaurant, snorkelen in Unesco-beschermd gebied... Op Instagram werden al heel veel mooie foto's van dit hotel gepost.

Een kamer kost al snel meer dan 1000 euro en je kan het hotel enkel bereiken met een zeevliegtuigje, wat ook al snel 900 euro kost. 

De Malediven kreunen de laatste weken onder de politieke onrust en rellen, maar daar zouden de gasten in het resort niets van merken, liet het hoofd PR van het hotel in een persbericht nog weten. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riding off into the sunset...?? #anantarakihavah #bikeriding #sunset #travelinspo

Een bericht gedeeld door Anantara Kihavah Villas (@anantarakihavah) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees